Portautomatikk

Gjør livet ditt mer behagelig med automat porter fra Danfencer. Vi leverer og monterer automatikk til alle former for porter.

Når du skal velge automatikk til din garasje, virksomhet eller landbruksbygning så er Danfencer rett samarbeidspartner.

Våres portautomatikk har innebygget kraftbegrenser, dette betyr at om porten påvirkes av motstand på vei opp eller ned vil den stoppe umiddelbart. Denne funksjonen er også mulig å få til skyveporter. Portautomatikk kan monteres på alle porter med skinner, nye som gamle. Det eneste som kreves er at den blir tilkoblet et 230V el nett.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud og vi vil samtidig fortelle deg hva vi kan tilby av automatikk til din port til meget gunstige priser. – Vi leverer din neste automatikk port.

Under ligger noe videomateriale av automatporter satt opp av Danfencer.

               

________________

Gør livet mere behageligt med velfungerende portautomatik fra Danfencer. Vi leverer og monterer portautomatik til alle former for porte.

Når du skal vælge portautomatik til din private garage, virksomhed eller landbrugsbygninger, så er Danfencer den helt rigtige samarbejdspartner.

Vores portautomatik har indbygget elektronisk kraftbegrænser, og sikkerheds systemer der overholde sikkerheds norm EN 12453 og EN 12445. Hvilket betyder, at såfremt porten påvirkes af modstand på vej i åben- eller lukketilstand, stopper porten, så der ikke opstår klemningsskader. Portautomatik kan monteres på alle typer porte nye, som gamle. Det eneste der kræves er en ganske almindelig tilslutning til 230/400 V forsyning.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud, så vi kan sammensætte den bedste funktionsmæssig og økonomiske løsning.
Vi leverer din næste portautomatik.
Vi forhandler : DEA, FAAC, NICE, QUIKO og CAME Automatik.

Lukket for kommentarer.