Vildtgjerde

Gjør som mange andre la Danfencer levere og sette opp deres viltgjerde. Vi har erfaring, den beste kvaliteten og du får et viltgjerde til en riktig pris.

Vi har oppstilt flere km med viltgjerde langs den danske motorveien og dermed økt trafikk sikkerheten betraktelig. Vi har også satt opp flere gjerder rundt plantasjer med juletrær for å holde vilt ute, samt hos dyreparker for å holde dyr inne.

Akkurat nå er vi midt i et spennende prosjekt med Ree park- Ebeltoft safari, hvor vi skal sette opp passende innhegning til blant annet geparder, kameler og løver. Vi har årelang erfaring med innhegning av vilt og dyr i fangenskap med både alminnelig og strømførende gjerde i forskjellig terreng.  Vi setter også opp gjerde rundt stutterier og landbruksområder- kort sagt er vi utrolig allsidige og erfarne med en hver form for inngjerding av vilt.

Kontakt oss gjerne og få et uforpliktende tilbud og la oss samtidig fortelle deg hva vi kan tilby av viltgjerder til meget gunstige priser. –Vi leverer ditt neste viltgjerde.

Lukket for kommentarer.