Om Danfencer

Danfencer ble grunnlagt i 1985. Den gang var primær oppgavene stort sett skog gjerder og inngjerding av hjort. Med en hurtig voksende etterspørsel av gjerder til forskjellige formål, gikk det ikke lang tid før Danfencer utvidet til å inkludere motorveigjerde, industrigjerde, viltgjerde og automatporter.  Dette økte samtidig kundekretsen til å gjelde flere offentlige instanser som veidirektoratet og Hjørring-, Fredrikshavn- og Aalborg kommune.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Hos Danfencer finner du et stort utvalg i gjerdemateriale og tilbehør.
-Du kan få en total løsning, skreddersydd til ditt behov.

Hos Danfencer vil vi alltid sjekke om det ligger rør eller kabler i linjen for gjerde, slik at kostbare feil ikke oppstår. Arbeidet gjøres hurtig og effektivt av våres profesjonelle montører, som alle har nødvendig redskap og maskiner til rådighet.  Vi har mer en 25 års erfaring med oppsetting av gjerder.

 

Våres kundekrets:
Jem og fix, BF anlæg, Gentofte kommune, Casa, DSB, NCC, MTHøjgaard, Arkil A/S, Colas Novejfa, Hededanmark, K.L.Kristensen, Bane Danmark, Pajhede Skov, M.J.Erikson, P. Conradsen og Ree Park – Ebeltoft Safari, McDonald’s, Harald Nyborg, Frederikshavn forsyning, med mere…

Lukket for kommentarer.